
המצרכים (20 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה גדולה את הביצה, הסוכר, השמנת החמוצה, הווניל, המלח והרום לתערובת אחידה. 2מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה. 3מחממים שמן בסיר עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 170 מעלות (מומלץ להשתמש במדחום. אם אין – טובלים ידית של כף עץ בשמן. אם נוצרות סביבה בועיות קטנטנות – השמן בטמפרטורה מתאימה). 4יוצרים תלוליות בצק בינוניות בעזרת כף גלידה קפיצית או שתי כפות, ומטגנים במשך 3-4 דקות או עד שהסופגניות תפוחות וזהובות (מנמיכים ללהבה בינונית כדי שהשמן לא יהיה חם מדי). 5מעבירים את הסופגניות המוכנות לצלחת מרופדת בנייר סופג. 6מגישים חם עם סירופ מייפל. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט >> בשבוע שעבר הכנו עוגיות פריכות של וניל וקינמון>> עוד מתכונים לסופגניות>> ומתכונים ללביבות![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |