אוכל
אוכל
פוקצ'ת גבינה ועגבניות חגיגית

סופגניות מהירות עם סירופ מייפל

שמרים? אין. התפחה? לא צריך. רידוד? לא ולא. אם כך, נראה שמצאנו מתכון ממש פשוט לסופגניות. עד כדי כך פשוט, שאבקת האפייה היא המרכיב הכי מאתגר בו

|mako אוכל| פורסם07:08
סופגניות מהירות עם סירופ מייפל  (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
Rating:4.532reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (20 מנות):

  • 1 ביצה
  • 25 גרם (2 כפות) סוכר
  • 200 מ"ל (1 מכל) שמנת חמוצה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • 1 כף רום או ברנדי
  • 180 גרם (כוס ורבע) קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה

להגשה:

  • סירופ מייפל

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה גדולה את הביצה, הסוכר, השמנת החמוצה, הווניל, המלח והרום לתערובת אחידה.

2מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.

3מחממים שמן בסיר עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 170 מעלות (מומלץ להשתמש במדחום. אם אין – טובלים ידית של כף עץ בשמן. אם נוצרות סביבה בועיות קטנטנות – השמן בטמפרטורה מתאימה).

4יוצרים תלוליות בצק בינוניות בעזרת כף גלידה קפיצית או שתי כפות, ומטגנים במשך 3-4 דקות או עד שהסופגניות תפוחות וזהובות (מנמיכים ללהבה בינונית כדי שהשמן לא יהיה חם מדי).

5מעבירים את הסופגניות המוכנות לצלחת מרופדת בנייר סופג.

6מגישים חם עם סירופ מייפל.

לבלוג של נטלי -עוגיו.נט

>> בשבוע שעבר הכנו עוגיות פריכות של וניל וקינמון
>> עוד מתכונים לסופגניות
>> ומתכונים ללביבות
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il