
סלט פתיתים עם אפונה וירוקיםמיכל אפשטיין שוב מוכיחה שבשביל אוכל טעים וטוב לא צריך לעמוד במטבח יותר מעשרים דקות. והיום: מתכון לסלט פתיתים מהיר וטעים עד השמיים, עם אפונה, נענע, גבינת פטה ולימון כבוש![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מכינים את הפתיתים כמו פסטה: מרתיחים המון מים בסיר עם מלח. כשהמים רותחים מוסיפים את הפתיתים ומבשלים כ-10 דקות. 2בינתיים חותכים את המלפפונים: חוצים אותם לאורך ומרוקנים בעזרת כפית את החלק המימי, של הגרעינים. פורסים דק. 3כשהפתיתים מוכנים מסננים אותם ושוטפים במים קרים. 4מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי הסלט, טועמים ומתקנים תיבול. >> בשבוע שעבר הכנו תבשיל חיטה מהיר וטעים וטעים>> והנה מתכונים למרקים השווים של אובן קובן![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |