1 מחממים תנור ל-100 מעלות.
2 מערבבים בקערה את הפפריקה, רוטב הצ'ילי והמלח עד לקבלת משחה. טועמים, ומוסיפים מלח אם צריך.
3 מושחים את חזות העוף בתערובת, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בערך שעה, עד שהעוף משנה צבע לחלוטין ומרגיש נוקשה יותר למגע.
4 מוציאים, מצננים לחלוטין ופורסים, או מעבירים למקרר. הפסטרמה המוכנה נשמרת בקירור חמישה ימים בקופסה סגורה.
בקרו בבלוג של עז תלם
>> בשבוע שעבר הכנו מוסקה כשרה מנצחת
>> הגיע הזמן להתחיל לאסוף מתכונים לפסח, אתם לא חושבים?