מאז שהאינטרנט נכנס לחיינו, כל העולם הפך לפשוט יותר. ואנחנו לא מדברים על ארכיון המידע הבלתי נגלה שנמצא ממש בקצות אצבעותינו, אלא על עשרות כתבות וסרטוני הטיפים שסוחפים את הרשת בשנים האחרונות. איך מקלפים שום במהירותאיך חותכים הרבה עגבניות שרי במכהאיך מוציאים הכי הרבה מיץ מהלימון ומה לא. 

הסרטון הבא רץ חזק ברשת בסוף השבוע האחרון, והאמת - איך לא חשבנו על זה קודם? מתברר שלא צריך להיאבק יותר בקליפה המעצבנת של הביצה הקשה - ניעור קצר בתוך כוס עם מים (בתוך הכיור בבקשה) ישחרר את הקליפה בחתיכה אחת ושלום על ישראל. הנה, צפו בעצמכם:

>> לכל הטיפים שלנו
>> מבשלים עם הילדים: פנקייק אוכמניות בתנור