אוכל
אוכל טוב
יחסי ציבור
24.08.17

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

פטוצ'יני כמו באיטליה, עוגת גלידה נהדרת ועוד הפתעות

צילום: נמרוד סונדרס, אוכל טוב
סלט תפוחי אדמה הונגרי
צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב

האם עצרתם פעם כדי לתהות עד כמה מיונז הוא באמת אלמנט נחוץ בסלט תפוחי אדמה? אנחנו עשינו את זה, ולתדהמתנו גילינו שסלט בלי מיונז ועם פפריקה הוא בכלל הרבה יותר טעים. למתכון

יאקיסובה
צילום: בני גם זו לטובה, אוכל טוב

בא לכם לטלטל קצת את המחבת בסגנון יפני? עם מיסו, מירין, ים ג'ינג'ר, ובמקום העוף - שייטל. יוצא אש. הנה המתכון

פטוצ'יני עם שעועית ירוקה ועגבניות צלויות
צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב

נכון תמיד אומרים לכם שהפסטה חייבת לעבור ישר מהסיר לרוטב? אז הנה, מצאנו שף שמעז להגיד גם אחרת (אנחנו אוהבים אותך, יוגב ירוס!). למתכון

מק אנד צ'יז, דנונה
צילום: בבושקה הפקות

ברור שאתם אוהבים לסגור את היום עם חתיכה שמנמנה של מק אנד צ'יז וסלט. מה שאולי לא חשבתם לעשות זה לקחת תבנית יפה כזו איתכם לים או לבריכה. למתכון

פסטה קיצית
צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב

החזאים מדברים על גל חום קשוח ביותר. מיד אחרי תחזיות כאלה אנחנו שואלים את עצמנו מה נאכל, ובדרך כלל זה מסתכם בסלט מהיר. אז לא עוד. למתכון

כריך מוצרלה טרייה, חמאה, עגבניות ובזיליקום
צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב

חזרתם מאימון? ממהרים לעבודה? הילדים רוצים כריך קצת אחר? מעולה. כל מה שאתם צריכים זה לרכוש מוצרלה טרייה ולחם שאתם אוהבים, ואתם כבר בחצי הדרך. למתכון

עוגת גלידה ושוקולד צ'יפס
צילום: ענבל לביא, אוכל טוב

די לקיטורים, אנחנו הולכים לנצח את אוגוסט ולעשות את זה בסטייל, עם העוגה הזאת: עוגת גלידה מהממת עם בצק שוקולד צ'יפס שהוא פטנט גאוני ועוגיות שוקולד צ'יפס קטנות לעיטור קראנצ'י במיוחד. למתכון

 

תגיות: גלידה   פסטה   תפוחי אדמה  
תגובות סגור
...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן