

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
רוצים לארגן בראנץ' שלא יפסיקו לדבר עליו? נסו את הפריטטה הזאת ולא תתחרטו.למתכון


צילום: ענבל לביא, mako אוכל
חשבתם שבשביל קינוח סופר חגיגי וסופר טעים צריך להפעיל תנור? תחשבו שוב.למתכון


צילום: אסף אמברם, mako אוכל
חצילים ועגבניות יכולים לעשות רק טוב אחד לשני. תאמינו לנו ולמאפה הזה.למתכון


צילום: רחלי קרוט, mako אוכל
סלט בריאות עשיר בכל טוב, אבל עד הסוף: עדשים שחורות, בטטות מטוגנות בצ'ילי ופפריקה.למתכון






