אוכל
אוכל טוב
24.03.17

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

פריטטה משגעת, לחמניות בריוש מטריפות חושים ועוד

צילום: Peredniankina, Shutterstock
פריטטה תפוחי אדמה, עלי זעתר, מנצ'גו וצ'ילי
צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב

רוצים לארגן בראנץ' שלא יפסיקו לדבר עליו? נסו את הפריטטה הזאת ולא תתחרטו. למתכון

עוגת גבינה וקרם עוגיות ללא אפייה
צילום: ענבל לביא, אוכל טוב

חשבתם שבשביל קינוח סופר חגיגי וסופר טעים צריך להפעיל תנור? תחשבו שוב. למתכון

מאפה חצילים וגבינות ברוטב עגבניות
צילום: אסף אמברם, אוכל טוב

חצילים ועגבניות יכולים לעשות רק טוב אחד לשני. תאמינו לנו ולמאפה הזה. למתכון

עוגת בראוניז שוקולד
צילום: קרן אגם, אוכל טוב

הפעם אנחנו ממש ממליצים לכם לשמור מקום לקינוח. למתכון

לחמניות בריוש
צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב

כל בראנץ' שמכבד את עצמו צריך לחמניות, ואם אפשר אז בדיוק כאלה. למתכון

סלט עדשים
צילום: רחלי קרוט, אוכל טוב

סלט בריאות עשיר בכל טוב, אבל עד הסוף: עדשים שחורות, בטטות מטוגנות בצ'ילי ופפריקה. למתכון

קציצות כרישה ועוף
צילום: רחלי קרוט, אוכל טוב

תגידו יפה שלום לדיירות החדשות על השולחן שלכם: קציצות כרישה ועוף. למתכון

תגובות סגור
...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן