אוכל
אוכל טוב
אוכל טוב
14.12.17

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

העראייס של נוף מ"מאסטר שף", פרנץ' טוסט שטעים גם למחרת וסופגניות מהממות בלי שמרים

צילום: אסף אמברם, יחסי ציבור
ספינג' קלאסי עם מייפל וקינמון
צילום: נטלי לוין, אוכל טוב

הספינג', בן דודה האהוב לא פחות של הסופגנייה, לא נהנה אומנם מהזרקת הריבה המסורתית, אבל אל תדאגו לו - הספינג' מקבל את שלו עם מעטפת יפה של סוכר ומייפל. למתכון

פרנץ' טוסט - ביס
צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב

כשמכינים פרנץ' טוסט כמו שצריך מקבלים לא רק את הארוחה הכי כיפית בעולם, אלא מנה שנשארת טעימה גם כשהיא מתקררת, ואפילו ביום למחרת. למתכון

סופגניות ללא שמרים במילוי ריבת חלב
צילום: ענבל לביא, אוכל טוב

לכל מי שכמונו, השלימו עם זה שגם השנה כנראה לא יהיה להם אומץ להכין סופגניות שמרים כהלכתן - הנה מתכון שיוציא אתכם (ואותנו) בכבוד. למתכון

לביבות תפוחי אדמה ובשר
צילום: גיל גוטקין, אוכל טוב

אם חיפשתם איך לגוון את לביבות תפוחי האדמה של חנוכה, אתם יכולים להפסיק לחפש. זו העת להכיר את הגרסה הרוסית ללביבות, עם מילוי של בשר טחון. למתכון

רושטי
צילום: nesavinov, ShutterStock

ביקשנו מאבי ביטון, אדם שיודע דבר או שניים על אירוח של הרבה אנשים, לגלות לנו את סוד האירוח שלו בחנוכה. לשמחתנו הוא ענה תשובה מלאה, פלוס מתכון

פשטידת זיטי אפויה
צילום: בבושקה הפקות, אוכל טוב

האיטלקים קוראים לזה פסטיצ'יו, האמריקאים בייקד זיטי - ואנחנו, אנחנו לא קוראים לזה בכלל אלא פשוט דוחפים את התבנית לתנור ונהנים. למתכון

עראייס של נוף
צילום: אסף אמברם, יחסי ציבור

עראייס הפכה בשנתיים האחרונות לאחת המנות הכי נחשקות בארץ, ואנחנו לגמרי מבינים למה. הנה המתכון המהמם של נוף מ"מאסטר שף" למנה הנהדת הזאת.

 

 

תגובות סגור
...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן