
צילום: אמיר מנחם
קחו את כל מה שחשבתם על הפטריות הממולאות של שנות השמונים, וחשבו מסלול מחדש. כדאי לכם. למתכון: פטריות ממולאות

רון יוחננוב עם פוקצ'ה אדירה שבתוכה מוכמנים ירקות צלויים וגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע). שלמות. למתכון: פוקצ'ה במילוי אנטיפסטי
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

צילום: רויטל פדרבוש, מטבח קל
איך מכינים עוגת גבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) גבוהה גבוהה, שלא קורסת ולא נשברת? בדיוק ככה. למתכון: עוגת גבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) שלא קורסת

צילום: פאני דוד, mako אוכל
לא משנה באיזה מצב רוח אתם, תבנית כזאת של סמבוסק חמים ומנחמים בטוח תוכל לעזור. למתכון: סמבוסק גבינות

צילום: OlgaMiltsova, Istock
רגע לפני שאנחנו נקברים בגבינות על שלל אחוזי השומן שלהן - ארוחה בשרית לשבת. למתכונים לשבת

צילום: נופר צור, mako אוכל
לחמניות רכות רכות, עם טריק שעוזר להן להישאר טריות אפילו יום אחרי. למתכון: לחמניות לשקשוקה




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן