צ'יפס הוא עניין מורכב: אנחנו רוצים לאכול אותו, תמיד, אבל אנחנו מעדיפים להימנע ממטוגן. כדי לעשות אותו כמו שצריך (בשיטה הבלגית) צריך להשרות את תפוחי האדמה במי קרח ולטגן אותו פעמיים, אבל אנחנו מעדיפים למשוח אותו בשמן זית ולזרוק אותו לתנור. ובכלל, מי אמר שצ'יפס חייב להיות מתפוחי אדמה? בטטות, אספרגוס, זוקיני - הכל הולך. 

חרשנו בשבילכם את הרשת ומצאנו את תמונות הצ'יפס הכי מגרות שיש - אפוי, מטוגן, מירקות אחרים ועוד. ואם תצלחו את גלריית התמונות עד הסוף, תקבלו גם את המדריך המצולם והמלא להכנת צ'יפס ביתי כמו שצריך. שנתחיל?

צ'יפס בשקית נייר (צילום: pinterst.com)
כבר התחלה טובה, צ'יפס בשקית נייר חומה | צילום: pinterst.com
וודג'ס עם קטשופ (צילום: pictureperfectmeals.com)
וזה מה שנקרא בלעז וודג'ס, תוספת מושלמת לסטייק, כפי שאתם רואים | צילום: pictureperfectmeals.com
וודג'ס בתוך מסננת עם רוזמרין (צילום: pinterst.com)
עוד וודג'ס מושלמים | צילום: pinterst.com
צ'יפס במסעדה (צילום: pinterst.com)
והנה ההפך הגמור - צ'יפס פריך ודך | צילום: pinterst.com
צ'יפסים דקים דקים (צילום: pinterst.com)
קצת יותר דק... | צילום: pinterst.com
צ'יפס בטטה
צ'יפס דק ומבטטה (עם גבינת רוקפור)
צ'יפס זוקיני (צילום: jasonandshawnda.com)
צ'יפס זוקיני, הייתם אוכלים? | צילום: jasonandshawnda.com
צ'יפס אספרגוס
וצ'יפס אספרגוס?
צ'יפס פיצה (צילום: kirbiecravings.com)
כאלו הייתם בטוח מנסים - צ'יפס פיצה | צילום: kirbiecravings.com
צ'יפס של מקדונלד'ס
סטייה שלנו, אנחנו יודעים :(
צ'יפס בקונוס (צילום: valscrapbook.tumblr.com)
זה כבר יותר אלגנטי? | צילום: valscrapbook.tumblr.com
צ'יפס על צלחת
גם צ'יפס ביתי עושה לנו את זה, לגמרי
צ'יפס רוויון מלוח
ואלו כבר נראים מדהים - צ'יפס שהושרה מראש ברוויון
וודג'ס עם קטשופ בצלחת לבנה (צילום: couponclippingcook.com)
ונסיים עם עוד קצת וודג'ס, לנשמה | צילום: couponclippingcook.com

הבטחנו, ולכן נקיים: איך מכינים צ'יפס? מדריך מצולם

>> כאלו עוד לא הכנתם: תפוחי אדמה לימוניים בתנור
>> מנת הפאד סיו של מסעדת טייגר לילי