
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
שנים אנחנו מכינים גולאש מכל מיני מתכונים, והשבוע סוף סוף מצאנו את המתכון האחד הסופי. לפסח ובכלל.

צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
עם כל הכבוד לגולאש, שולחן בלי תפוחי אדמה בתנור הוא לא שולחן! אז הנה המתכון המנצח שלנו.

צילום: נטלי לוין, mako אוכל
מכיוון שפסח בכל זאת נושף בעורפנו - זה הזמן להצטייד במתכון מעולה לבראוניז כשרים לפסח.

צילום: ענבל לביא, mako אוכל
וזאת עוגה לחובבי עוגיות השוקולד צ'יפס שבינינו, שזה בעצם כולם, לא?

צילום: ענבל כבירי | כלי קרמיקה: שרית רשף, mako אוכל
טבעונים? יש לנו משהו טוב בשבילכם. מכירים ממרח בטעם כבד? אז כזה, אבל טעים טעים.




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן