אוכל
אוכל טוב
אוכל טוב
01.12.17

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

רוטלו מהממים מאיטליה, עוגת תפוחים כפרית ומוסקה צמחונית מעולה

צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב
מעקודה
צילום: אסף אמברם, אוכל טוב

פשטידה מופלאה שתאכיל בכיף את כל המשפחה: תפוחי אדמה, אפונה, גזר והמון ביצים, שמטגנים על הגז ואחר כך אופים להתייצבות והשחמה יפה. למתכון

פפריקש ובצקניות
צילום: יחסי ציבור, בבל'ה

מסעדת בבל'ה המיתולגית עושה קאמבק לרגע עם מאכלים מזרח אירופיים קלאסיים. רגע לפני הם הסכימו לשתף אותנו במתכון לפפריקש שלהם, ולא פחות חשוב - לבצקניות הטעימות למות. למתכון

חזה עוף
צילום: Kamila i Wojtek Cyganek, Shutterstock

היא מתאימה לבשר, היא מתאימה לעוף, היא עשירה בטעמים ועושה פלאים לאיזה נתח שזה לא יהיה שתשרו בה. אם אתם בכלל בקטע של להשקיע, אנחנו מציעים לכם להכין את רוטב הברביקיו לבד. למתכון

מאפה פיצה עם עגבניות איטלקיות
צילום: בבושקה הפקות, מאקו

אם הייתם אומרים לנו שהמצאתם סוג של פיצה, רק שהיא מושחתת יותר מהמקור - כנראה היינו צוחקים לכם בפרצוף. והנה רצה הגורל ופגשנו אחת כזו בעצמנו. למתכון 

מוסקה עדשים צמחונית
צילום: בבושקה הפקות, אוכל טוב

לכבוד הדוד הצמחוני במשפחה ולכבוד כל מי ששומר כשרות הומצאה המוסקה הצמחונית הזאת, שמכינים עם עדשים במקום בשר ומרכיבים ממש כמו במקור. למתכון

רוטלו
צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב

רוטלו הוא סוג של הכלאה בין קנלוני ללזניה. יש כאלה שיגידו שמדובר בגרסה אלגנטית ואישית יותר ללזניה הפופולרית, ואנחנו אומרים: בכיף. למתכון

עוגה כפרית של תפוחים ושקדים
צילום: ענבל לביא, אוכל טוב

אנחנו יודעים, הסופ"ש שוב כאן (אלוהים זה היה מהר!), והפעם ממש בא לכם לחדש בגזרת הקינוחים. אין בעיה, בשביל זה אנחנו כאן. למתכון

תגובות סגור
...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן