מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
יחסי ציבור
28.04.17

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

עראייס מנצח, פסטה צבעונית ויופי של מאפינס לסוף השבוע

צילום: ענבל לביא, mako אוכל
עראייס
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

קבלו אותו: מתכון לעראייס הכי טעים שאתם יכולים להכין לבד - בבית על המחבת או במנגל על גחלים.למתכון

עוגת טריפל שוקולד
צילום: קרן אגם, mako אוכל

קרן אגם נפרדת מהמדור האהוב שלה ב"אוכל טוב", ועושה את זה עם הרבה סטייל.למתכון

פסטה עם קישואים, בטטה ופטריות
צילום: דרור עינב, mako אוכל

פסטה צמחונית, צבעונית ונהדרת, במיוחד לאלו מכם שאוהבים ירקות בכל מנה.למתכון

ירקות בתנור
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

למרות שאתם בטוחים שהירקות שלכם הם הכי הכי, תנו לנו להציע לכם מתכון באמת מנצח.למתכון

לחמניות חלב רכות
צילום: ענבל לביא, mako אוכל

הנה לחמניות חלב רכות שתכינו בקלות לארוחת הערב או הבוקר, עם זיגוג דבש מתקתק ונוצץ מעל.למתכון

המאפינס המנצחים 2
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

המאפינס האלה הם כמו שמלה שחורה, מהסוג שמצליח לנצוץ בכל אירוע שלא יהיה.למתכון

טאקוס במילוי עדשים
צילום: נטע-חן ליבנה, mako אוכל

אנחנו עוד לא נתקלנו בבן אדם שיגיד לא לארוחת טאקוס, לכן שמחנו פעמיים כשנתקלנו במתכון הזה.למתכון

{title}
השורה התחתונה
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il