בשנה שעברה כולם דיברו על קרונאט. לפני שלוש שנים כולם דיברו על קראק פאי. נראה כי בכל קיץ יש קינוח ניו יורקי שמצליח להטריף את העיר ומשם את כל העולם (ותודה לאינטרנט שמצליח לעשות באזז מכל דבר). דומניק אנסל, הקונדיטור שהמציא את הקרונאט השיק אתמול (יום שבת) גלידה בפחית, לה קרא "Pop It". 

>> בואו לפייסבוק שלנו, גם שם מתוק

הקינוח, שעולה 15 דולרים (כ-51 שקלים, נכון לשער המטבע של היום), מבוסס על Root Beer Float - משקה/קינוח אמריקני שמשלב בין בירת שורשים (Root Beer) לבין גלידת וניל. אז מה יש ב-Pop It של אנסל? גלידת בירת שורשים עם גלידת וניל פצפוצים, סמיפרדו מסקרפונה, מיני מרשמלו קלויים, דובדבנים מושרים ונשיקות קטנטנות בטעם דובדבן - וכל זה יושב בתוך פחית לבנה שמעוצבת בסגנון פופ של אנדי וורהול. 

עוד באוכל טוב:

אז אם אתם מתכננים קפיצה לניו יורק רק בשביל הגלידה הזאת, תתאכזבו לשמוע שהיא נמכרה אתמול בלבד, במיקום צפוני לניו יורק במשאית אוכל. אמנם 50 שקלים זה מחיר קצת מוגזם לגלידה, אבל היא מספיקה לשניים ואנסל מתכוון לתרום 20 אחוז מההכנסות לעמותה להצלת אוכל. 

ובארצות הברית כמו בארצות הברית - אם יש באזז, יש גם תור ולפי חשבון האינסטגרם של אנסל (ובכלל, הרשתות החברתיות), אנשים חיכו יפה מאוד בשביל הזכות לשלם 15 דולר ולטעום מהקינוח המדובר. 

(מקור)

 >> קצת יותר בזול: כך תכינו בבית גלידה בלי מכונה