אוכל
אוכל טוב
יחסי ציבור
26.10.17

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

מפרום מנצח, עוגיות שומשום מרוקאיות ועוגת ביסקוויטים קלאסית

צילום: אנטולי מיכאלו, העוגיות המרוקאיות של אמא, הוצאת קוראים
מפרום
צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב

תמיד חשבנו שמפרום זה מה זה מסובך, אבל כל כך טעים - שההשקעה משתלמת. חיפשנו וחיפשנו מתכון מנצח, והנה מצאנו אחד עם מלית פצצה ורוטב מושלם. למתכון

ריזוטו פטריות
צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב

נכון שבשביל ריזוטו צריך סבלנות, ציר ושרירי ידיים כדי לערבב שעות? לא נכון. יוגב ירוס משתף אותנו בטכניקה שהיא פלא של ממש ובמתכון משגע לריזוטו פטריות. למתכון

קציצות פלאפל קינואה
צילום: אסף אמברם, אוכל טוב

הנה משהו שלא חשבתם להכין עם קינואה: קציצות בסגנון פלאפל, אבל עם גבינות שהופכות אותן לארוחת ערב קלה מושלמת. למתכון

קציצות עוף ושומשום פריכות. סגנון: אוריה גבע

רות אוליבר עם מתכון משגע שכולו קראנץ' לקציצות עוף עם תיבול נשכני של קינמון, כמון וצ'ילי. למתכון 

צילום: דניאל לילה, על השולחן
שיבולת שועל אחרי לילה ופיטאיה
צילום: ג'רמי יפה, אוכל טוב

גם אתם בטח נתקלתם בשלל השיטוטים שלכם באינסטגרם בתמונות של ארוחת הבוקר הזו. היא פוטוגנית בטירוף, בריאה ומזינה ולא פחות, ודורשת מכם שלוש דקות של עבודה בסך הכל. למתכון

עוגיות שומשום
צילום: אנטולי מיכאלו, העוגיות המרוקאיות של אמא, הוצאת קוראים

עוגיות שומשום מרוקאיות שכמה שהן פשוטות - ככה הן פריכות, וכמה שהן פריכות - ככה הן טעימות, וכמה שהן טעימות - אוקיי, הבנתם את הקטע. למתכון

עוגת ביסקוויטים קלאסית
צילום: ענבל לביא, אוכל טוב

בשבת הקרובה אנחנו הולכים לפרגן לעצמנו עוגת ביסקוויטים קלאסית, מהסוג שאהבנו כשהיינו ילדים ומאז לא הפסקנו לרגע. למתכון

תגובות סגור
...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן