הפעם לא אוכלים עם סכין ומזלג, הלחם יהיה המחליף הראוי לצלחת הניגובים המשגעת והטעימה הזאת – כל לחם שאוהבים, קלוי או טרי (ההצעה שלנו לבגט משוח בשמן זית בסוף המתכון). וההכנה? 5 דקות בלחץ. המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1 מניחים את כל המרכיבים לפי הסדר על צלחת יחסית שטוחה ורחבה. 2 מערבבים ומגישים. ** לבגט כמו בסרטון: פורסים בגט, מברישים בשמן זית וצולים ב-180 מעלות 10 דקות. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים צלחת ניגובים של יעל קצב | צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! |