המצרכים :
לרוטב פיצה:
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומצננים. 2 מחממים תנור ל-200 מעלות ומכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה. 3 מכינים את רוטב הפיצה: קוצצים את העגבניות ומכניסים עם כל שאר המרכיבים לבלנדר/מעבד מזון וטוחנים עד לקבלת רוטב אחיד וסמיך. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 4 משפדים על כל שיפוד כ-12 יחידות פסטה, יוצקים עליהן כף רוטב, מפזרים גבינה ואם רוצים - גם תוספות. חוזרים על הפעולה לכל השיפודים ומסדרים על גבי נייר האפייה. 5 אופים כ-7 דקות או עז הזהבה ומגישים. פסטה על שיפוד | צילום: רון יוחננוב, אוכל טוב, makoרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. בתיאבון! |