המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1 פורסים את גבינת הפטה לעובי של סנטימטר. ![]() 2 טורפים בקערה ביצה ומוסיפים אליה פלפל שחור וצ'ילי גרוסים. בקערה נפרדת שמים את הקמח. 3 טובלים את פרוסות הגבינה בביצה ולאחר מכן בקמח. ![]() 4 מטגנים את הפרוסות המצופות בשמן ניטרלי כשתי דקות מכל צד. 5 מעבירים את הפרוסות המטוגנות לצלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים לצד פלחי לימון, סוחטים וזללים. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. בתיאבון! ![]() |