
המצרכים (3 מנות):לבצק:
לקבב:
לממרח פלפלים:
לפלפלים החריפים:
להגשה:
אופן ההכנה:1שמים את המצרכים לבצק במיקסר עם וו גיטרה ומערבלים 10 דקות עד לקבלת בצק דליל, חלק ואחיד. מכסים בניילון נצמד ונותנים לתפוח. 2קוצצים נתח טונה דק עם סכין ומוסיפים שן שום, רבע פלפל חריף, מעט כוסברה, מלח ופלפל גרוס שחור. 3עושים שיפודים מגבעולי שומר ומקבבים את תערובת הטונה האדומה עליהם. צורבים את השיפודים במחבת דקה מכל צד. 4חותכים את הפלפלים לקוביות גסות. טוחנים במעבד מזון את הפלפלים לממרח. מעבירים למחבת עם שמן זית ומטגנים 2-3 דקות. מוסיפים מלח, פלפל וסוכר ומטגנים דקה נוספת. מורידים מהאש ושומרים בצד. 5טוחנים את כל הפלפל החריף, הלימון ושמן הזית במעבד מזון לממרח גס. מתבלים במלח לפי הטעם. 6מכינים מהבצק 3 פיתות ואופים 10 דקות ב-250 מעלות. 7מניחים את הלחם בתחתית הצלחת, מורחים טחינה, את ממרח הפלפלים ומעל את הקבבים. מגשים את המנה עם החריף בצד. מתכני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |