אוכל
אוכל

קנלוני גבינות ותירס

קנולי ממולאים בגבינות ותירס ומעליהם שכבה נאה של רוטב בשמל. מנה טעימה ישר מהתנור

|מאסטר שף| פורסם14:29
קנלוני גבינה (תמונת AVI: mako)
Rating:4.7101reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 6 קנולי
  • גרגירים מקלח תירס אחד
  • 1 כף גדושה מסקרפונה
  • 2 כפות פרמזן מגורד
  • 2 כפות מוצרלה
  • חמאה לשימון התבנית
  • עוד פרמזן, לפיזור

לרוטב:

  • 2 כפות חמאה
  • 2 כפות קמח
  • כוס חלב רותח
  • מלח ופלפל
  • קמצוץ אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

1מערבבים את תירס והגבינות ומעבירים לשקית זילוף. ממלאים את הקנלוני.

2ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את הקמח, מערבבים ומבשלים קלות. מוסיפים את החלב הרותח ומערבבים היטב (שלא יהיו גושים). מוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט לפי הטעם.

3משמנים תבנית בחמאה, שופכים מעט מהרוטב, מסדרים את הקנלוני ועליהם עוד רוטב. מפזרים פרמזן ואופים 45 דקות ב-180 מעלות.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> לכל המתכונים לשבועות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il