
המצרכים :
אגוזים מקורמלים:
קרם גבינות:
מטבלים:
לציפוי וקישוט:
אופן ההכנה:1אגוזים מקורמלים: מחממים במחבת חמאה ומייפל ליצירת קרמל חום. קולים אגוזי לוז בתנור ומוסיפים לקרמל. פורסים על מגש לקירור מלא וקוצצים גס בסכין. 2הקרם: מקציפים את כל חומרי הקרם במיקסר כ-3 דקות, עד לקבלת קרם יציב. 3מטבלים: מחממים בסיר קטן את כל מרכיבי המטבל הראשון עד לרתיחה עדינה, ומניחים בצד להתקרר. מסננים. 4מערבבים את חומרי המטבל השני בקערה עם מטרפה עד שהקקאו נמס לגמרי. 5קישוט וציפוי: מרדדים את המרציפן בין שני ניירות אפייה לעלה בגודל התבנית. 6ממיסים את השוקולד בבן מארי. 7מקציפים את השמנת החמוצה ואבקת הסוכר. 8מרכיבים את העוגה: טובלים ביסקוויטים במטבל הקפה ומסדרים שכבה אחידה בתחתית התבנית. מורחים מעל כ-20 אחוז מהקרם. 9טובלים שוב ביסקוויטים בקפה ומסדרים שכבה נוספת. מוזגים מעל את השוקולד המומס בשכבה אחידה ומורחים 20 אחוז נוספים מהקרם. 10מפזרים עלי ורדים מפוררים וקוקוס קלוי. 11טובלים ביסקוויטים במטבל האמרטו, מסדרים ומורחים מעל שכבה של קרם. 12מניחים את המרציפן המרודד ומורחים שכבה של קרם. 13מעל טובלים ומסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים, ומפזרים עליהם את שארית הקרם. 14מפזרים את האגוזים הקצוצים ודובדבני אמרנה קצוצים, מוזגים את ציפוי השמנת החמוצה ומקררים כ-3 שעות. 15מפזרים קקאו או שוקולד מריר מגורר מלמעלה, מסירים את התבנית ומצפים מסביב בביסקוויטים. והנה שני המתכונים המצטיינים של הפרק: ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |