
המצרכים :לבצק:
לקיפול:
למילוי:
אופן ההכנה:1המילוי: מאדים את הבצל הקצוץ בשמן זית, מוסיפים את השעועית ואת שאר החומרים למעט הפטרוזיליה ומאדים עוד כ-10 דקות. אם צריך - מוסיפים כמה כפות מים. 2מניחים לצינון ורק אז מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה. 3הבצק: לשים את כל המרכיבים במיקסר לקבלת בצק יבש וחלק. 4קורצים מהבצק המוכן חתיכות של 100 גרם, מגלגלים לכדורים ומניחים לכחצי שעה. 5מרדדים כל בצק ליריעה דקה ביותר בצורת ריבוע ופותחים עם שמן על הידיים. מקפלים לשליש ואת השליש הנותר מקפלים על השליש הקודם. מורחים עוד מעט שמן וחוזרים על אותה פעולת קיפול מהצדדים. 6מחממים תנור ל-180 מעלות. 7שמים במרכז הריבוע הקטן שנוצר ממלית השעועית ומקפלים כל שני קצוות למרכז עד שנוצר מאפה סגור. חשוב לשים לב לצורת הקיפול כך שיישאר מינימום בצק בחלקו העליון של המאפה. 8אופים עד להזהבה. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |