
המצרכים :
אופן ההכנה:1מניחים בקערה את הבשר ושומן הכבש. 2מגרדים בפומפייה את הבצל ומוסיפים לבשר יחד עם שיני השום. 3קוצצים דק את הכוסברה ומוסיפים לקערה. מוסיפים את התבלינים ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה. 4מכינים מהתערובת 4 קציצות ומניחים בצד. 5פותחים את הפיתה בהיקף שלה ומורחים בפנים את המיונז. 6מכניסים כל קציצה לפיתה ולוחצים כך שהקציצה תמלא את כל הפיתה. 7שמים את הפיתות בטוסטר עד שצבע הפיתות זהוב וקריספי. מגישים מיד עם טחינה מתובלת וסלט. * לאוהבי החריף: ניתן להוסיף למיונז פלפל ירוק חריף קצוץ לפני המריחה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |