
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1קולים את השקדים בתנור בחום בינוני או על מחבת, עד שהם משחימים מדי. 2מניחים את הצלעות על מגש ומפזרים שמן זית, חצי מכמות ההל, כוכב האניס, קינמון, סילאן והשום הכתוש ומעסים בעדינות את התבלינים לתוך הבשר להחדרת הטעמים. הופכים את הצלעות וחוזרים על התהליך עם החצי הנותר של התבלינים. משאירים להשרייה בשמן שעובדים על שאר המתכון. 3משרים את התמרים בשמן זית ומעט פלפל לכמה דקות. 4קוצצים את עשבי התיבול והבצל האדום דק ומעבירים לקערה. 5מפזרים מלח ופלפל גרוס בנדיבות על שני צידי הצלעות ומטגנים אותן במחבת עם שמן זית על אש גבוהה כ-4-3 דקות מכל צד. 6צולים את התמרים באותו המחבת מבלי להזיזם עד שהם משחימים מעט מכל צד. 7מוסיפים מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל ואת השקדים לתערובת העשבים והבצל ומערבבים בעדינות. 8מסדרים את הצלעות על הצלחת, על כל צלע תמר, וכמות שווה של תערובת עשבים לצד כל צלע. מפזרים מעט טחינה גולמית מעל הצלעות ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |