
המצרכים (5 מנות):לקציצות
לרוטב
לקערת השקדים
אופן ההכנה:1מחממים בסיר רחב שליש כוס שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. 2מטגנים את הבשר הטחון על מחבת נפרדת. מערבבים את כל מרכיבי הקציצות (חוץ מהמשמשים) בקערה עמוקה. 3מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערה. 4מחלקים את המשמשים לחצאים, ממלאים בבשר טובלים עם הצד הבשרי בקערית הרוטב ולאחר מכן בשקדים. מניחים בסיר הרחב על פרוסות הבצל. 5מוסיפים לסיר כוס בירה וכוס ממי ההשרייה של המשמשים (עד כדי כיסוי). 6מביאים לרתיחה, מסירים את המכסה וממשיכים לבשל על אש קטנה במשך שעה. 7מקשטים בשומשום קלוי ובתיאבון. סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (5 מנות)
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |