אין תמונה
האני נאט צ'יריוס מיקס וצ'יריוס בננה ואגוזים. אחד לכל צד באישיות

האני נאט צ'יריוס מיקס וצ'יריוס בננה ואגוזים, נסטלה

כמה אנחנו אוהבים צ'יריוס, יא אללה. מדובר בעינינו בקורנפלקס האולטימטיבי, מאלה שהם גם מתוקים וטעימים וגם לא ממאיסים את עצמם, אפילו אחרי שנים ארוכות של צריכה. עד עכשיו לא הצליחו לדעתנו להתעלות שם בנסטלה מעל הצ'יריוס 4 דגנים (זה באריזה הלבנה, שהוא פחות מתוק ויותר מורכב בטעמיו מהצ'יריוס הרגיל), אבל אנחנו בהחלט שמחים על הניסיונות.

אז לאחרונה פקדו את המדפים שתי מהדורות חדשות בסדרה: צ'יריוס בטעם בננה ואגוזים, והאני נאט צ'יריוס מיקס - שמשלב אשכולות ופתיתי קורנפלקס עם הדגנים המלאים של האני נאט צ'יריוס. ובכן, שני הטעמים ערבו לחכנו, וכל אחד התחבר באופן מופלא לפן אחר באישיותנו החלוקה. הבננה-אגוזים היה מתוק ומקסים – וניחן בטעם עז למדי של בננה ושל אגוזים, למרות הנראות הזהה לחלוטין לצ'יריוס ה"נקי". אותו צרכנו כגילטי פלז'ר ונהנינו עד מאוד, למרות הצ'יזיות המסוימת שבמוצר בטעם אגוזים ובננות שאין בו לא אגוזים ולא בננות.

ההאני נאט מיקס, לעומת זאת, משדר הרבה יותר בגרות. הוא הרבה פחות מתוק, ומרגיש מיושב בדעתו יחסית לבננה-אגוזים. גם ממנו צרכנו בשמחה, ובתחושת חטא פחותה.

שורה תחתונה: אחד ילדותי, אחד בוגר, שניהם ממש טעימים. 4.5 כוכבים.

מחיר מומלץ: 21 שקלים.

אין תמונה
פיתה קראנצ'. רחמנות על השיניים שלנו

פיתה קראנצ', עלית

מאוד התקשינו להחליט מה דעתנו על הפיתה קראנצ' החדש של עלית. ראשית, לא הצלחנו להכריע אם מדובר בקרקר או בחטיף – והרי ההתייחסות אל כל אחד מהם היא שונה לחלוטין. את החטיף אתה צורך בסתר אפוף תחושת חטא, את הקרקרים אתה מניח קוממיות על השולחן בסלון ומרשה לעצמך להתכבד מלוא החופן, אם אפשר גם לצד איזה מטבל קטן. אז לא, אין לנו תשובה עדיין באיזה מוצר מדובר, קרקר או חטיף (אף שאנחנו נוטים לכיוון הקרקר), ולכן נסתפק בלבחון אותו יחסית לעצמו בלבד.

אז הפיתה קראנצ' של עלית הוא מוצר נחמד, שאפילו כבר קנה לו כמה מכורים. הוא טעים למדי (הטבעי קצת משעמם, הים תיכוני והזעתר יותר כיפיים), הוא נחמד לנשנוש, אבל האמת חייבת להיאמר – הוא פשוט קשה כמו אבן. אנחנו, שמחשיבים עצמו כאנשים צעירים למדי עם שיניים תקינות בדרך כלל, ממש חששנו ממה שקרעי הפיתה האפויים עד מאוד מאוד האלה עלוליים לעשות לנו בפה. דווקא טעם החיטה המלאה הפתיע לטובה, והיה גם טעים וגם נגיס באופן יחסי.

שורה תחתונה: נחמד, אבל שובר שיניים. 3 כוכבים.

מחיר מומלץ: כ-13 שקלים ל-300 גרם.

אין תמונה
ריקולה צמחים, תפוח ומנטה. כיף

סוכריות ריקולה בטעם צמחים, תפוח ומנטה

יש את המוצרים האלה, שגורמים לנו להרגיש בריאים בעצם זה שהם מונחים לנו במזווה. למשל חליטות (ובעיקר הסדרה החדשה של ויסוצקי, שנתייחס אליה בקרוב), ולמשל סוכריות ריקולה. כמו שדי בחליטת אכינצאה כדי להרגיש מוגנים מפני כל מחלות החורף, כך די בסוכריית ריקולה בשביל לחוש שזה עתה ריפאת את כל מיחושי הגרון שאפילו לא היו לך. אז כמובן שמדובר בפלסיבו אחד גדול, בשני המקרים, ובכל זאת – זהו פלסיבו שמסב לנו הרבה הנאה ותחושת ביטחון.

מגינות על הגרון או לא מגינות על הגרון – הריקולה החדשות פשוט טעימות. מרגישים שהן סוכריות צמחים, אבל בצורה מתונה ונעימה מאוד, ובעיקר מרגישים את טעם התפוח, שמקבל טוויסט של רעננות בעזרת המנטה. עם 6 קלוריות לסוכרייה, אנחנו לא רואים סיבה לא להוסיף אותן כחברות קבועות במזווה.

שורה תחתונה: טעימות, מרעננות וכיפיות. 4 כוכבים.

מחיר מומלץ: 13-15 שקלים לאריזת 50 גרם.

אין תמונה
עוף ארוז ללא עור. לא מספיק מוקפד

עוף ארוז ללא עור, עוף טוב

שחקנים חדשים בתחום הבשר והעוף תמיד משמחים אותנו, וגורמים לנו תקווה לעתיד טוב יותר. כך הרגשנו גם עם הסדרה המצוננת של עוף טוב, שכוללת בשלב זה שוקיים, כרעיים וחזה פרוס לשניצל – כולם ללא עור. האמת היא שתמיד עיקמנו פרצוף על הצרכנים המבקשים מהקצב להסיר את העור מהעוף שלהם, וראינו בהם אנשים שמתעקשים ליהנות מהחיים כמה שפחות. מהבחינה הזו אנחנו שמחים שעוף טוב זימנה לנו את האפשרות לבשל עוף ללא עור – ולראות שזה יכול לצאת ממש, אבל ממש טעים גם עם 40 אחוז פחות שומן. אז על זה תודה.

אבל יש לנו גם ביקורת כלפי הסדרה החדשה: אם אתם כבר נכנסים לקטגוריה חדשה בקול תרועה, תעשו את זה נקי כמו שצריך. לא היה לנו כיף לנקות שאריות שומן ושאר עודפים מהנתחים שבאריזה, ובעיקר – אנחנו מרגישים שזה שירות שיכולתם והייתם אמורים לעשות בשבילנו, ובלי הרבה מאמץ.

שורה תחתונה: השתכנענו שעוף בלי עור יכול להיות טעים, אבל הביצוע טיפה ביאס. 3 כוכבים.

מחיר מומלץ: כ-40 שקלים לקילו.

אין תמונה
הרטבים של קנור. לא מספיק טובים

רוטב צ'ילי מתוק מופחת סוכר ורוטב סויה בסגנון סיני מופחת נתרן, קנור

אנחנו מעריכים את האומץ של קנור על הכניסה הנוספת לשוק הרטבים האסייתיים, בעולם שרווי במותגים מעולים גם של סויה וגם של צ'ילי מתוק. באמת מעריכים. אנחנו מעריכים גם את הניסיון להפחית מהמוצרים שנכנסים אלינו הביתה מלח וסוכר – שני כוחות אופל שללא ספק יהיה לנו הרבה יותר טוב בלעדיהם. מתוך ההערכה הזו פתחנו את שני הרטבים החדשים וערבבנו אותם לכדי מרינדה, שבה השרינו את העוף נטול העור שלנו, לפני שייכנס לסיר.

אם לבחון לפי התוצר הסופי, הרטבים בסדר גמור. העוף יצא טעים מאוד, קצת מזכיר ביסלי בריח ובטעם, אבל טעים. מה שכן – זוהו בו טעמים רבים שאנחנו לא מצפים למצוא לא ברוטב סויה ולא ברוטב צ'ילי מתוק. ואמנם – טעימה של הרטבים ככה, נטורל, העלתה שאין להם את אותה מהות אסייתית מעולה שיש למתחריהם במותגים המובילים, ושיש בהם ערב רב של טעמים שרק גורעים מאיכות המוצר.

שורה תחתונה: עובר בבישול, לא היינו מנסים בהקפצה. 2.5 כוכבים.

מחיר מומלץ: 11-13 שקלים לבקבוק של 300 מ"ל.

>> בשבוע שעבר התאהבנו בשוקולד חדש