ספלנדיד שוקולד חלב מעולה חוף השנהב, עלית (צילום: שייק דיזיין,  יחסי ציבור )
ספלנדיד החדשים. החלב מ-עו-לה, וגם המריר טוב | צילום: שייק דיזיין, יחסי ציבור

ספלנדיד שוקולד חלב מעולה חוף השנהב, עלית

שוקולד ספלנדיד הפסיק לרגש אותנו איפשהו אי אז בשנות השמונים. באיזשהו שלב פשוט הבנו שלמרות שהוא נודד בין משפחות בחגים – מדובר בשוקולד לא מספיק טוב ולא מספיק טעים, נקודה. מאז יצאו עוד כל מיני טעמים בסדרה, טעימים יותר או פחות, אבל עכשיו – עכשיו אנחנו נרגשים במיוחד לספר שלספלנדיד יצא שוקולד פשוט מעולה. מדובר בשוקולד חלב חוף השנהב - מה שזה לא יהיה שזה אומר – שהוא פשוט טעים מעבר לכל ציפייה. הוא עמוק, הוא עשיר, הוא מתוק במידה והוא מקנח ארוחה על הצד הטוב ביותר.

הערה קטנה: לאחרונה נערך מחקר שהוכיח שעובייה של טבלת השוקולד משפיע גם על טעמה. יש לנו תחושה שהשוקולד הספציפי הזה היה עובד אפילו יותר טוב אם היה קצת פחות דק.

שורה תחתונה: מצוין ממש. 4.5 כוכבים (ויש גם מריר אקוודור חדש, שגם הוא טוב).

מחיר מומלץ: 11.50 שקלים.

JOY – מעדני וניל ושוקולד עם פצפוצי שוקולד, שטראוס (צילום: שלומי ארביב,  יחסי ציבור )
ג'וי. ייכנס לנעלי הענק של מעדן הגולן | צילום: שלומי ארביב, יחסי ציבור

JOY – מעדני וניל ושוקולד עם פצפוצי שוקולד, שטראוס

אם בשוקולד עסקינן – אוהביו יוכלו מעתה למצוא אותו גם בסדרת המעדנים החדשה של שטראוס – Joy. אנחנו טעמנו שני סוגים: וניל עם פצפוצי שוקולד ושוקולד מריר עם פצפוצי שוקולד, אבל מדברים על סדרה נוספת עם תוספות פרי, עוד אחת עם קוקוס, וגם מעדנים 0 אחוז שומן שיחליפו את תענוג ומעדנים חלקים שיחליפו את מעדן הגולן האהוב ואת מעדן שטראוס.

אז המעדנים של Joy טעימים. יש בהם אחוז יחסית גבוה של שומן (אזור ה-4 אחוז), והם שוקולדיים ווניליים כנדרש. אם יש לנו ביקורת, ויש לנו, זה על פצפוצי השוקולד שבפנים: הם אמנם מורגשים במרקם, אבל בטעם קשה עד בלתי אפשרי להבחין בהם. ניסינו אפילו לאסוף כמה בפה – אולי ככה נצליח לחלץ קצת טעם של שוקולד אמיתי – וקדחת. באותה המידה זה היה יכול להיות פצפוצי קינואה.

שורה תחתונה: טעים, אבל למה לא מרגישים את הפצפוצים? 3.5 כוכבים.

מחיר מומלץ: 4.5 שקלים למעדן.

מאפינס אישיים עם חצילים, טבעול (צילום: יוסי סאליס,  יחסי ציבור )
מאפינס חצילים. תנו לירקות לדבר! | צילום: יוסי סאליס, יחסי ציבור

מאפינס אישיים עם חצילים, טבעול

סדרת המאפינס הקפואים של טבעול גרמה לנו לפרגן יפה – ואנחנו חלילה לא חוזרים בנו, אבל הטעם החדש בסדרה, חצילים, חידד בנו דווקא את הביקורת. המאפינס עם החצילים טעימים, יש להם מרקם מעולה, והם מכילים אחוז יפה של ירק (13 אחוז!) – רק מה, הם מתובלים הרבה יותר מדי, באופן שגורם להם להרגיש קצת כמו מאפינס פיצה. גם מאפינס הבצל והכרשה לוקים באותה בעיה – הם טובים וטעימים, אבל בעלי נוכחות יתרה של תבלין מעדות אבקת המרק.

אנחנו אומרים: בצק וכרשה, ואפילו חציל, הם ירקות כל כך עשירים בטעם, למה לטשטש אותו? נסו לתבל את המוצרים שלכם רק במלח, ותראו שייצא מזה רק טוב.

שורה תחתונה: מרקם מצוין, טעם סבבה, רק תרגיעו עם התיבול. 3.5 כוכבים.

מחיר מומלץ: 25-27 שקלים לאריזה של 12 יחידות.

המבורגר חריף בקטנה, זוגלובק (צילום: סטודיו 304,  יחסי ציבור )
המבורגר חריף בקטנה. ציפינו להרבה יותר נורא | צילום: סטודיו 304, יחסי ציבור

המבורגר חריף בקטנה, זוגלובק

ההמבורגר החדש של זוגלובק הוא לא זוועה – וזו חתיכת מחמאה למוצר שכזה, שהוא האחרון בשרשרת המזון של האוכל המוכן. מדובר בהמבורגר בלחמנייה שנמכר כך, כמוצר שלם וקפוא, ודורש שתי דקות של חימום במיקרו. האמת, לא ידענו שעדיין מייצרים כאלה.

אז חיממנו את המוצר כנדרש, וקיבלנו מנה סבירה בהחלט. ההרגשה הייתה של ג'אנק מוחלט, אבל הטעם, בחסות החרפרפות העדינה, בסך הכל נחמד. ברשימת המרכיבים כתוב שהקציצה מכילה 90 אחוז בקר – ללא חלוקה לבשר ולשומן. אנחנו היינו מהמרים על אחוז יפה של שומנים.

שורה תחתונה: לילדים שלנו לא היינו נותנים כזה, אבל אנחנו עצמנו נשמח לחטוא בו פעם-פעמיים בשנה. 2.5 כוכבים.

מחיר מומלץ: 13-15 שקלים ליחידה.

>> הכריכים הכי מגרים ברשת
>> ומתכונים מהממים עם אורז מלא