עוגת בראוניז שוקולדבכל שישי בערב, רגע אחרי הארוחה המשפחתית, עולה לכולנו צורך מטורף במתוק. לפעמים זה נגמר בקפה, לפעמים לא עלינו בפרי. אם גם אצלכם המצב דומה, נסו את העוגה הזאת ותבינו למה אומרים ששווה לשמור מקום לקינוח![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :תבנית עגולה 22 ס"מ או תבנית מרובעת בינונית:
לעיטור:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות, משמנים ומרפדים את התבנית בנייר אפייה. 2בקערה חסינת חום ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים שוקולד מריר, חמאה וסוכר חום. 3מערבבים היטב ומוסיפים את הביצים (אחת בכל פעם). ממשיכים לערבב. 4מוסיפים את המייפל ותמצית הווניל ומערבבים. 5מוסיפים מלח וקמח, ומערבבים מעט עד לקבלת תערובת אחידה. 6מוסיפים את מטבעות השוקולד ומערבבים שוב. 7מעבירים לתבנית, מיישרים את פני העוגה ואופים כ-20-25 דקות. 8מוציאים מהתנור, מצננים לחלוטין, מקשטים באבקת קקאו ומגישים (מרקם העוגה יוצא פאדג'י ורטוב. הקפידו לא לייבש אותה בתנור). * העוגה נשמרת במקרר כארבעה ימים. * אפשר לוותר על אבקת הקקאו ולקשט באבקת סוכר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |