עוגת שוקולד נוטלה וקפה לשבתהאהבה שלנו לקפה שנייה רק לאהבה שלנו לשוקולד, ואם כבר שוקולד - שיהיה שוקולד אגוזים. לכן העוגה הזאת היא מבחינתנו פסגת השאיפות - והעובדה שמכינים אותה בקערה אחת היא רק בונוס![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :לעוגה (תבנית עגולה 24):
לעיטור:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את תבנית האפייה. 2מערבבים היטב בקערה את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת קרמית. 3מוסיפים את הביצים, אחת אחת, ומערבבים היטב אחרי כל ביצה. 4מוסיפים את הקפה ואבקת הקקאו ומערבבים. 5מוסיפים קמח ומערבבים. פרוסה בדרך אל האושר|צילום: קרן אגם, mako אוכל6מוסיפים את היוגורט ואחריו את ממרח הנוטלה ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. 7מעבירים את התערובת לתבנית, מיישרים ומכניסים לתנור. 8אופים את העוגה כ-45-50 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם מעט פירורים לחים עליו. 9מצננים מעט את העוגה ומחלצים מהתבנית. 10מקשטים באבקת סוכר ומגישים. * העוגה נשמרת כ-3-4 ימים עטופה היטב מחוץ למקרר. * את הנוטלה ניתן להמיר בכל ממרח שוקולד שאוהבים. * את היוגורט ניתן להמיר ברוויון או שמנת חמוצה. לבלוג של קרן אגם -נשואה למאפייה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |