אוכל
אוכל
עוגות בקערה אחת

עוגת שוקולד נוטלה וקפה לשבת

האהבה שלנו לקפה שנייה רק לאהבה שלנו לשוקולד, ואם כבר שוקולד - שיהיה שוקולד אגוזים. לכן העוגה הזאת היא מבחינתנו פסגת השאיפות - והעובדה שמכינים אותה בקערה אחת היא רק בונוס

|mako אוכל| פורסם06:57
עוגת נוטלה קפה (צילום: קרן אגם, mako אוכל)
צילום: קרן אגם, mako אוכל
Rating:4.8417reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לעוגה (תבנית עגולה 24):

  • 150 גרם חמאה רכה מאוד
  • כוס ורבע (250 גרם) סוכר לבן
  • 3 ביצים גודל L
  • חצי כוס נס קפה מוכן (מים רותחים עם כפית גדושה של קפה נמס)
  • רבע כוס (35 גרם) אבקת קקאו
  • 2 כוסות (280 גרם) קמח תופח
  • מכל (200 גרם) יוגורט 3%
  • 4 כפות גדושות של ממרח נוטלה

לעיטור:

  • אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את תבנית האפייה.

2מערבבים היטב בקערה את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת קרמית.

3מוסיפים את הביצים, אחת אחת, ומערבבים היטב אחרי כל ביצה.

4מוסיפים את הקפה ואבקת הקקאו ומערבבים.

5מוסיפים קמח ומערבבים.

פרוסת עוגת נוטלה קפהפרוסה בדרך אל האושר|צילום: קרן אגם, mako אוכל

6מוסיפים את היוגורט ואחריו את ממרח הנוטלה ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.

7מעבירים את התערובת לתבנית, מיישרים ומכניסים לתנור.

8אופים את העוגה כ-45-50 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם מעט פירורים לחים עליו.

9מצננים מעט את העוגה ומחלצים מהתבנית.

10מקשטים באבקת סוכר ומגישים.

* העוגה נשמרת כ-3-4 ימים עטופה היטב מחוץ למקרר.

* את הנוטלה ניתן להמיר בכל ממרח שוקולד שאוהבים.

* את היוגורט ניתן להמיר ברוויון או שמנת חמוצה.

לבלוג של קרן אגם -נשואה למאפייה

>> בפעם הקודמת הכנו עוגת תפוחים ויוגורט

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il