עוגת קוקוס ושבבי שוקולד חלבאנחנו יודעים שבכל סוף שבוע מחדש אתם מתקשים למצוא את העוגה שתעשה לכם את השבת. איזה מזל שאנחנו פה לא? כי נראה לנו שיש לנו את זה ובגדול. הנה עוגה סופר פשוטה להכנה וכזו שהילדים שלכם יעופו עליה
צילום: קרן אגם, mako אוכל
|
המצרכים :לעוגה (תבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ)
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים את התבנית ומרפדים אותה בנייר אפייה. 2 מערבבים בקערה את החמאה והסוכר עד שהסוכר נטמע בחמאה ומרקם התערובת הופך למשחתי. 3 מוסיפים את הביצים, אחת אחת, ומערבבים היטב בין ביצה לביצה. 4 מוסיפים את תמצית הווניל והרוויון ומערבבים שוב. 5 מוסיפים את כל המרכיבים היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ולא יותר. 6 מעבירים את התערובת לתבנית, מיישרים את פני העוגה ובעזרת סכין יוצרים חריץ לכל אורכה. 7 אופים כ-50 דקות (מומלץ להתחיל לבדוק את העוגה כבר אחרי 40 דקות). מצננים מעט, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. * העוגה נשמרת עד כארבעה ימים בכלי סגור בטמפרטורת החדר. לבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה
|