בראוניז חטיפיםחטיפי הקוקוס הוורוד אהובי ילדותנו משתלבים נהדר בעוגיות בראוניז נפלאות ועל זמניות, ולא רק הם; גם באונטי וטוויקס תמצאו שם, וזה כיף גדול. יודעים מה עוד כיף? ליהנות מכל הטוב הזה, ולשטוף בסוף רק קערה אחת![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
כשהייתי ילדה וגרנו בסיני, לא היה במכולת הקטנה שלנו חטיף קוקוס ורוד. הייתי מחכה שסבתא שלי תגיע בחגים מרמת אביב ותפנק אותנו בחטיף הזה. עד היום יש לי חולשה אליו, ותמיד אעדיף אותו על פני חטיפים קטנים ומתוקים אחרים. כשחשבתי על בראוניז חטיפים - הוא הראשון שעלה לי לראש. אם אתם אוהבים שוקולד וקוקוס - גם אתם תמותו על השילוב הזה. המצרכים :לתבנית בגודל 24X24 ס"מ
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים תבנית מרובעת ומרפדים בנייר אפייה. 2בקערה חסינת חום ממיסים במיקרוגל שוקולד מריר וחמאה בפולסים קצרים. מערבבים אחרי כל פולס. 3מוסיפים סוכר ומערבבים היטב. מוסיפים ביצים וטורפים את התערובת בעזרת מטרפה ידנית. מוסיפים תמצית וניל ומלח ומערבבים מעט, ולבסוף מוסיפים קקאו וקמח ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. איזה כיף! בראוניז עם חטיפי קוקוס, באונטי וטוויקס|צילום: קרן אגם, mako אוכל4מעבירים לתבנית חצי מכמות הבלילה. מסדרים חצאי חטיפים ומכסים בחצי השני של הבלילה. 5אופים 30-35 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש או עם מעט פירורים לחים. מצננים לחלוטין, חותכים ומגישים. * הבראוניז נשמרים היטב בכלי סגור מחוץ למקרר כשלושה ימים. יש הפתעה טובה יותר מקוקוס ורוד באמצע בראוני?|צילום: קרן אגם, mako אוכל![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |