המצרכים :לתחתית:
למלית:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה פירורי עוגיות שוקולד, חמאה מומסת וקורט מלח, ומהדקים לתחתית תבנית 18 ס"מ בעזרת כף. 2מערבבים בקערית ג'לטין ומים, מעבירים בינתיים לקירור. 3בקערה בינונית מערבבים נוטלה, גבינת שמנת בטמפרטורת החדר וקקאו מנופה לתערובת חלקה. ממיסים ג'לטין (15 שניות במיקרוגל), טורפים לתוכו 2 כפות מתערובת הגבינה כדי להשוות טמפרטורות, ולאחר מוסיפים אותו לבלילה בהדרגה וטורפים לתערובת חלקה. 4מקציפים במערבל חשמלי שמנת מתוקה וסוכר לקצפת רכה, ומקפלים לתוך הקרם. יוצקים לתבנית, מחליקים ומעבירים לקירור ל-6 שעות לפחות להתייצבות, ורצוי למשך הלילה. מעטרים באגוזי לוז שלמים לפני ההגשה. *העוגה מיועדת להכנה בתבנית 18 ס"מ, ניתן להכפיל כמויות עבור עוגה גדולה בתבנית 24 ס"מ. לבלוג של ענבל –פיית העוגיות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |