המצרכים (22 מנות):לעוגיות:
למלית:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2בקערת מערבל חשמלי עם וו גיטרה מקרימים חמאת בוטנים עם תמצית וניל, סוכר לבן, דמררה ומלח במשך כ-2 דקות עד לקבלת קרם רך. מוסיפים ביצה וסודה לשתייה ומעבדים עד לקבלת לבצק אחיד. 2מגלגלים מהבצק כדורים של 2 ס"מ (קחו בחשבון שהן תופחות פי 4). מסדרים במרווחים על 2 תבניות מרופדות בנייר אפייה ומשטחים כל עוגייה בעזרת מזלג. אופים כ-8-10 דקות כך שהעוגיותמשחימות קלות אך עדיין רכות. מצננים היטב. 3מחממים במיקרוגל את חומרי המלית עד להמסה ומערבבים לקבלת תערובת חלקה, מקררים לשעה. 4מסדרים את העוגיות בזוגות לפי הגודל, ממלאים מחצית מהן במלית וסוגרים בעדינות עם עוגיה שנייה. * שומרים בקופסה אטומה במקרר. * לגרסת הפרווה המירו את השמנת המתוקה בקרם קוקוס או בשמנת צמחית. לבלוג של ענבל –פיית העוגיות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |