1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2 מכינים את האנטיפסטי: מניחים את הירקות בתבנית, מפזרים עלי תימין, מזלפים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. אופים כ-20 דקות עד שהירקות מתחילים להזהיב. מצננים היטב.
3 בינתיים מכינים את הקלתית: שמים קמח, חמאה, מלח וסוכר בקערת מעבד מזון ומעבדים לתערובת פירורית. מוסיפים ביצה ומעבדים רק עד לקבלת כדור בצק. מרדדים את הבצק על משטח מעט מקומח לעיגול בקוטר 32 ס"מ. מרפדים את תחתית ודופנות התבנית ומסירים את עודפי הבצק בעזרת מערוך. דוקרים את הבצק במזלג ומעבירים למקפיא ל-30 דקות.
4 מחממים תנור ל-180 מעלות. אופים 20-15 דקות עד שהבצק זהוב מעט. מצננים 10 דקות.
5 מכינים את המלית, מרכיבים ואופים: טורפים ביצים בקערה גדולה. מוסיפים את שאר חומרי המלית ומערבבים היטב. יוצקים על הקלתית ומסדרים מעל את הירקות הקלויים.
6 אופים 35-30 דקות, עד שהטארט זהוב ויציב.
* אם לא מגישים מיד, מכסים ושומרים עד 3 ימים במקרר. להגשה מחממים כ-10 דקות בתנור שחומם ל-170 מעלות.