
ריבועי שוקולד וחמאת בוטנים ללא אפייהמבחינתנו, כל מתכון לקינוח שלא דורש אפייה הוא כבר מתכון שאנחנו אוהבים. אם זה לא מספיק, במתכון הבא יש מינימום מרכיבים, והתוצאה גם יפה וגם כיפית ומתוקה
עידית נרקיס כ"ץ
| mako אוכל
| פורסם 02/08/16 07:49
צילום: ערן לוי, mako אוכל
|
המצרכים :לריבועים (לתבנית מלבנית של 31 על 21 ס"מ)
לציפוי:
לקישוט (לא חובה):
אופן ההכנה:1 טוחנים את העוגיות במעבד מזון. מוסיפים את חמאת הבוטנים והחמאה, ומעבדים עד שהכל מתערבב.
מעבדים היטב עד שהכל מתערבב | צילום:
ערן לוי, mako אוכל
2 משמנים קלות את התבנית ומרפדים בנייר אפייה. משטחים את תערובת העוגיות בתבנית ומיישרים בעזרת גב של כף עד שפני השטח מאוחדים ובלי פירורים בכלל.
משטחים את תערובת העוגיות בתבנית ומיישרים | צילום:
ערן לוי, mako אוכל
3 ממיסים בבן מארי (או בזהירות במיקרו) את השוקולד וחמאת הבוטנים, עד לקבלת תערובת חלקה.
ממיסים על סיר כפול (או במיקרו) את השוקולד וחמאת הבוטנים | צילום:
ערן לוי, mako אוכל
4 יוצקים את השוקולד מעל שכבת העוגיות ומיישרים.
יוצקים את השוקולד מעל שכבת העוגיות ומיישרים | צילום:
ערן לוי, mako אוכל
5 מחממים במיקרו את חמאת הבוטנים לעיטור, עד שהיא מתרככת, מפזרים אותה בעזרת כפית מעל שכבת השוקולד ומשיישים.
מורחים את חמאת הבוטנים בעזרת כפית מעל השוקולד ומשיישים | צילום:
ערן לוי, mako אוכל
6 מעבירים למקרר לשעתיים לפחות ומגישים קר.
ועכשיו: בתיאבון! | צילום:
ערן לוי, mako אוכל
לבלוג של עידית - טעים! >> בפעם שעברה הכנו כרובית בבשמל וחרדל
|