N12
פרסומת

סרטים חדשים: דאבל אקשן

ריצ'ארד גיר חוזר במותחן הפעולה "דאבל" כסוכן ביון עם הרבה קלפים נסתרים בשרוול, וגם ניקולס קייג' וניקול קידמן לא יוצאים פראיירים ב"הסגת גבול". סופ"ש בבתי הקולנוע

קרן בר לב
mako
פורסם:
אין תמונה
הקישור הועתק

דאבל

לא, לא מדובר בסרט על כדורגל או כדורסל – למרות שבהחלט תמצאו בו שחקן ספסל שחוזר למגרש אחרי כמה שנים של היעדרות מהמסך. איש CIA בדימוס חוזר לשירות וחובר לסוכן צעיר ודקדקן במטרה לפתור תעלומת רצח. כל הסימנים מצביעים על מתנקש סובייטי מוכר כחשוד ברצח, אבל הסוכנים האמריקניים חלוקים בדעותיהם לגבי זהות הרוצח – ולכל אחד מהם יש סיבה טובה משלו. מככבים: ריצ'ארד גיר, טופר גרייס ("מופע שנות השבעים"), מרטין שין וסטיבן מוייר ("דם אמיתי").
אורך: 98 דקות.

הסגת גבול

סרטו החדש של הבמאי ג'ואל שומאכר, בכיכובם של ניקולס קייג' וניקול קידמן. בני זוג עשירים נקלעים לפריצה אלימה ושוד של ביתם המפואר. מהר מאוד הם מגלים שהשודדים אינם זרים להם וכי הם מעוניינים בכל מה שיש להם – לא רק ברכוש ובכסף. האלימות והשקרים שנחשפים מערערים את מערכת היחסים שלהם בזמן הקריטי ביותר, בו האמון הוא הדבר היחיד שיכול להשאיר אותם בחיים.
אורך: 91 דקות.