פנדורה
תרבות
מגזין סוף השבוע

האישה שלימדה את העולם מה זה אוכל יהודי

אם רק תספרו לקלאודיה רודן, מחברת "ספר הבישול היהודי", מה אתם אוכלים בארוחת שישי, היא תדע לשטוח בפניכם את ההיסטוריה הגיאורפית של אבות אבותיכם. עכשיו היא מקבלת פרס על מפעל חיים בירושלים, ומספרת למה קיפחה את האוכל האשכנזי, מה היא לא תאכל בחיים ואיך זה להסתובב לגמרי לבד בעולם

ריטה גולדשטיין | מגזין mako | פורסם 18/12/14 15:01 
קלאודיה רודן (צילום: טים קלינץ', יחסי ציבור)
קלאודיה רודן. את בת מזל? אנחנו בני מזל! | צילום: טים קלינץ', יחסי ציבור
פנדורה