עשרות ישראלים שהגיעו במהלך חג השבועות וסוף השבוע האחרון לחופשה בסיני גילו שהחושות והחדרים שהזמינו ושעליהם שילמו מראש, תפוסים על ידי אורחים אחרים ואילו הם נותרו ללא פתרון.

"הרגשתי כמו בסיפור של 'זהבה ושלושת הדובים' שמישהו אחר תפס את החדרים שאני והחברים שלי הזמנו לשבועות. הזמנו שבועיים לפני החג, שילמנו את הכסף ופתאום הגענו עם התיקים והציוד ונשארנו בחוץ בחום אימים בלי חדרים ובלי כלום", משחזרת נילי. "הרגשנו אבודים. בלי פתרון. בעלי החושות ניסו למרוח אותנו בסיפורים. הם כנראה קיבלו יותר כסף ומכרו את החדרים לאחרים". נילי וחבריה נאלצו במשך שעות ארוכות לחפש חושות אחרות ולשלם מאות שקלים יותר על חשבונם. "זה עוקץ שעלה לנו כמה אלפי שקלים".

חושות סיני (צילום: B.Aphotography, shutterstock)
המטיילים מגיעים ומגלים שהחדרים כבר תפוסים. סיני | צילום: B.Aphotography, shutterstock


גם לגל ולחמישה מחבריו קרה מקרה דומה. הם הזמינו חדרים באחד החופים בסיני, שילמו ממיטב כספם ואז גילו שהחדרים אוכלסו באורחים אחרים. "יום לפני התקשרנו לבעלי החושות. הם אמרו שהכול בסדר, שהחדרים מחכים לנו ואז שהגענו בשישי האחרון גילינו שאין לנו חדרים, שמישהו אחר קיבל אותם", מספר גל ומוסיף, "היינו צריכים לעשות טלפונים רבים ולהתחנן שיקבלו אותנו בחושה אחרת שעליה שילמנו יותר כסף. זו פשוט חוצפה שבעלי חושות וחדרים עושים מה שבא להם. גם עוקצים את המטיילים הישראלים וגם משאירים אותנו בלי חדרים".

במקרה אחר, עשרה ישראלים שהזמינו חדרים באחד החופים היפים בסיני, אבל בעקבות סכסוך משפחתי של בעלי המקום הם נותרו בחוץ. "כשהגענו לחוף לקבל את החדרים גילינו שאחד האחים החליט על דעת עצמו להשכיר אותם לנופשים אחרים. התקשרנו לאח השני אבל הוא טרק לנו את הטלפון וכך מצאנו את עצמנו זרוקים בחוף בלי מקום לישון בו", מספר ר'. "הבנתי שהם עוקצים את הישראלים באופן שיטתי. אולי הגיע הזמן להחרים את החושות ובעלי חדרים שמרמים אותנו. אולי דרך הכיס יפסיקו לעקוץ אותנו".