פאבלובה פירות יער

 מרנג אגוזי לוז – להכין יום לפני:

100 גרם סוכר

150 גרם אבקת סוכר

100 גרם חלבון (כ3 יחידות)

30  גרם אגוזי לוז

אופן הכנה:

במיקסר נקי מקציפים את החלבון, כשמתחיל לעלות מוסיפים בהדרגה את הסוכרים, מקציפים מספר דקות עד קבלת קצף יציב. מקפלים את אגוזי הלוז. משטחים על נייר אפייה, מכניסים לתנור על 100 מעלות ל3-4 שעות.

קרם מסקרפונה:

יום לפני:

200 גרם שמנת מתוקה

100 גרם שוקולד לבן

להרתיח את השמנת ולצקת על השוקולד, לקרר לילה. למחרת במיקסר מקציפים את הקרם לקצף יציב בתוספת:

100 גרם גבינת מסקרפונה

10 גרם פודינג וניל

 רוטב פירות יער:

100 גרם מיקס פירות יער

75 מ"ל מים

30 גרם סוכר

15 גרם פקטין

אופן הכנה:

את הסוכר והפקטין מערבבים יחד בקערה, בסיר, מרתיחים את פירות היער והמים ומוסיפים את הסוכר והפקטין, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד כמה דקות.

הרכבת הפאבלובה:

בתבנית שקופה, שוברים מרנג ומניחים בתחתית, מזלפים מעל את הקרם מסקרפונה ומעליו בוזקים מהרוטב.

 

לפרטים נוספים לחצו כאן