N12
פרסומת

מיס תבל: שני חזן לא העפילה לשלב הסופי

מלכת היופי של ישראל, שני חזן לא הצליחה להעפיל לשלב הגמר של תחרות מיס עולם המתקיימת בצפון סין. חזן בת ה-18 מקריית אתא, התברגה בין ה-30 המועמדות הסופיות, אך הודחה בהמשך, בניגוד לתחזיות של סוכנויות ההימורים. הסינים חגגו ניצחון ביתי לאחר שנציגתם זכתה בתואר היוקרתי

חדשות 2
חדשות
פורסם: | עודכן:
הקישור הועתק
לא העפילה לשלב הסופי. חזן
לא עלתה לגמר. שני חזן | צילום: חדשות 2

מלכת היופי הישראלית לא העפילה לשלב הסופי: בתחרות היופי מיס תבל המתקיימת בסין ובה לוקחות חלק נציגות מ-127 מדינות. נציגת ישראל מלכת היופי שני חזן בת ה-18 לא העפילה לשלבים הסופיים. הזוכה המאושרת היא הנציגה של המדינה המארחת - סין.

חזן, תושבת קריית אתא הצליחה אמנם להתברג ל-30 המקומות הסופיים בתחרות על התואר "היפה בתבל", אך לא העפילה לשלב הסופי למרות תחזיות אופטימיות של סוכנויות ההימורים.

הזוכה, וונקסי יו, מסין
הזוכה, וונקסי יו, מסין | צילום: AP

בעולם צפו לחזן סיכוי גבוה לנצח - או לפחות להתברג בשלבים הסופיים. הפעם האחרונה בה זכתה ישראל בתחרות היוקרתית, היתה בשנת 1976 בה זכתה מלכת היופי רינה מור. לינור אברג'יל שזכתה בשנת 1998, עשתה זאת בתחרות אחרת "מיס יוניברס" ולא "מיס וורלד".