N12
פרסומת

בריטניה בהלם: קייט ממחזרת בגדים

הדוכסית מקיימברידג', קייט מידלטון, הגיעה אתמול עם בעלה הנסיך וויליאם לחגוג יום הולדת 90 לסבו פיליפ. פיליפ קיבל במתנה ליום הולדתו תואר חדש וגם צי מלכותי שלם, אבל הצהובונים עוסקים רק בשאלה אחת: מדוע הנסיכה לובשת ז'קט ושמלה מהעבר?

חדשות 2
חדשות
פורסם:
הקישור הועתק

התקשורת הבריטית כמרקחה: קייט מידלטון, הדוכסית מקיימברידג', הגיעה אתמול ליום הולדתו ה-90 של הנסיך פיליפ, בעלה של המלכה אליזבת', כשהיא לבושה בז'קט כחול נאה - אותו לבשה גם בתצלום משנת 2009. "קייט ממחזרת", זועקות כותרות הצהובונים.

הנסיך והדוכסית, אתמול
הנסיך והדוכסית, אתמול | צילום: AP

הכצעקתה: לדוכסית אין מספיק בגדים בארון?

עיתון ה"דיילי מייל" הבריטי גם דיווח כי למרבה הזעזוע, ששלשום נראתה הדוכסית בחתונתו של חבר קרוב כשהיא לובשת את אותה שמלת משי שחורה-לבנה אותה לבשה כשיצאה לבלות בלונדון עם אחותה פיפה ב-2007 במהלך תקופת הפרידה הקצרה בינה לבין וויליאם.

האם קייט ממחזרת בגדים?
סערה בממלכה: קייט ממחזרת את הז'קט | צילום: AP

הזוג המלכותי התחכך עם עוד 750 מוזמנים בטקס המרשים בכנסיית סנט ג'ורג'. לאחר הטקס המשיכו בני המשפחה והחברים הקרובים לארוחת צהריים פרטית. רעייתו של פיליפ, הלא היא המלכה אליזבת', הפתיעה אותו לכבוד יום הולדתו והעניקה לו את התואר "לורד אדמירל גבוה", הראש הרשמי של הצי המלכותי.