N12
פרסומת

חוגגים עצמאות, נזכרים בגלעד: תמונות השבוע

אחרי האבל של יום הזיכרון החלו חגיגות יום העצמאות, שבשיאן הזכיר לנו אחיו של גלעד שליט כי אחיו כבר חמש שנים מוחזק בעזה. עובדי הרכבת שבתו ותקעו את המדינה בפקקים, דמיאניוק הורשע אחרי עשרות שנים ומכבי איכזבה בגמר היורוליג

חדשות 2
חדשות
פורסם:
הקישור הועתק

קול זעקה בלב מפגן הממלכתיות

N12

זוכרים את הנופלים

N12

מדינת ישראל התייחדה עם זכר חללי צה"ל ופעולות האיבה. כבכל שנה, נערכו הטקסים הרשמיים ברחבת הכותל המערבי בירושלים ובבתי העלמין הצבאיים. שתי צפירות דומיה נשמעו – האחת, שסימלה את כניסת יום הזיכרון והשנייה – בבוקרו.

66 שנים אחרי השואה: דמיאניוק הורשע בסיוע לרצח יהודים

ג'ון דמיאניוק
צילום: חדשות 2

אובמה עושה כבוד למחסלי אוסאמה

N12

אחרי שחגיגות חיסולו של מנהיג אל קעידה הסתיימו, הוזמנו חברי חוליית הקומנדו המיוחדת שפשטו על מתחם המגורים של אוסאמה בן לאדן בפקיסטן והרגו אותו לטקס ממלכתי בבית הלבן. נשיא ארצות הברית, ברק אובמה, העניק להם צל"שים.

פרסומת

יורדים מהפסים

N12

אכזבה לצהובים בברצלונה

N12

סובארו עם כוח חמור

N12

אכזבה ישראלית באירוויזיון

דנה אינטרנשיונל
צילום: AP
פרסומת

למרות הביצוע הנהדר והתקוות שהדיווה הישראלית תעשה זאת שוב על אדמת אירופה ותביא את תחרות הזמר בשנה הבאה לירושלים הבנויה, לא הצליחה דנה אינטרנשיונל להעפיל לגמר ונאלצה לשוב חזרה ארצה.

מעל פסגת הר הצופים

בדרכונם של ילידי העיר לא ייכתב כי נולדו בארץ
צילום: AP

שני רעשי אדמה קטלניים בספרד

רעידת אדמה ספרד
צילום: AP

שתי רעידות בפער של שעתיים בלבד האחת מהשנייה הכו את דרום ספרד. הן גרמו לשמונה הרוגים, למאות פצועים וזרעו הרס רב.