אב סיני הצית סערה ברשת, אחרי שפרסם סרטון בו הוא מכריח את בנו בן ה-4 לרוץ בשלג ולעשות שכיבות שמיכה בקור של מינוס 13 מעלות - כשלגופו תחתונים בלבד. הסרטון צולם בניו יורק, והועלה על ידי האב תחת השם "Eagle Daddy" (אבא-עיט).
"יסבול מקשיים בהתפתחות"
בכיתוב המתלווה לסרט, מספק האב את הסיבה למעשה האכזרי: הילד נולד כפג, ורופאיו אמרו כי ייתכן שיסבול מקשיים בהתפתחות. לכן, פיתח האב משטר קפדני הנועד לחנך את בנו לגדול באופן בריא. עשרות אלפי גולשים כבר צפו בסרטון והגיבו אליו בחריפות רבה.
העוזרת האישית של האב, שהזדהתה רק בשם "מיס שין", סיפרה כי הסרטון צולם בעת שהייתה המשפחה בחופשה בארצות הברית וכי האב כלל אינו מודאג מהתגובה השלילית. "הוא דווקא מרוצה מהאירוע", אמר שין לסוכנות הידיעות AFP, "העובדה שהילד שרד את התהליך רק מראה שהוא חסין באופן מיוחד".







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















