סוף לסאגה: קדאפי ייקבר מחר
המנהיג הססגוני ששלט ב-42 השנים האחרונות בלוב, יובא מחר לקבורה בטקס צנוע שייערך במקום חשאי, כך הודיעו הערב גורמיים רשמיים בלוב. במקביל דווח כי בנו הבכור של קדאפי, סייף אל איסלאם, נמלט מלוב בעזרת דרכון מזויף
יובא לקבורה מחר
צילום׃
רויטרס
בשיחת טלפון שקיים גורם במועצה הזמנית של לוב עם רויטרס, נמסר כי גם בנו מותאסם, שנהרג עמו בלינץ', ייקבר עמו. "לא היה שום סיכום להעברת הגופה לידי קרוביו של קדאפי", מסר אותו גורם. על ההחלטה להפסיק את הצבת גופתו לראווה אמר כי "הגופה הגיעה למצב ריקבון מתקדם שלא איפשר את המשך הצגתה לציבור הרחב".
הצליח להימלט? סייף אל אסלאם
צילום׃
AP
שליט לוב לשעבר, מועמר קדאפי, חוסל בסוף השבוע בעימות עם כוחות המורדים בעיר הולדתו. אלפים פקדו את המקום בו הוצגה גופתו בעיר מיסרטה כדי לראות את הגופה הקפואה של הרודן שהודח, הסתתר בבונקר ולבסוף - נטבח על ידי בני עמו שתפסו אותו.







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















