חדשות 2 מביאים לכם לאורך כל היום, עדכונים ודיווחים שוטפים מהעולם הערבי עם מיטב הכתבים והפרשנים

בעולם הערבי

החדשות בעולם

חדשות
חדשות

חמאס נגד השתתפותם של תושבי עזה ב"כוכב נולד" הפלסטינית

שלטון חמאס בעזה נבהל מכמות הנבחנים הגדולה ל"כוכב נולד" הפלסטינית, ואסר על תושבי הרצועה להשתתף בהמשך התוכנית. "תחרות השירה נוגדת את הערכים והמסורות של הקהילה בעזה", אמר שר התקשורת של חמאס

חדשות 2 | חדשות 2 | פורסם 17/01/12 05:42

אסור לשיר. זמרת לבנונית
אסור לשיר, זמרת לבנונית
ממשלת חמאס בעזה אוסרת על תושבים להשתתף בתוכנית "כוכב נולד" הפלסטינית - תוכנית מציאות המחפשת כשרונות בתחום השירה בשם "כוכב חדש" בערוץ הטלוויזיה של הרשות הפלסטינית, כך מדווחת סוכנות הידיעות "מען".

הפרק הראשון בתוכנית צולם בעזה בחודש שעבר, וכ-120 תושבי הרצועה הגיעו להיבחן. למרות זאת, המתחרים שעברו את האודישנים לא יוכלו להשתתף בתוכנית בגלל שממשלת חמאס אסרה זאת עליהם. חסן אבו חשיש, ראש משרד התקשורת בממשלת חמאס, אמר למנהל רשות השידור הפלסטינית כי התוכנית "לא צנועה".

"תחרות השירה נוגדת את הערכים והמסורות של הקהילה בעזה", אמר אבו חשיש והוסיף כי השירה היא רצונם של מעטים ומנוגדת לאינטרסים של רוב הקהילה. התוכנית תצא השנה לעונתה השנייה, אך בלי הזמרים העזתים שהשתתפו בעונה הראשונה.

רוצים לקבל עדכונים נוספים? הצטרפו לחדשות 2 בפייסבוק 

תגיות: חמאס   עזה   כוכב נולד  

חדשות 2

תגובות

הוסף תגובה

 
שם
נושא
תוכן
 
ביטול  |  
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן