האופנוענים ממשיכים את מחאתם - בקול רם: אופנוען שישב בקהל בזמן נאומו של שר האוצר יובל שטייניץ היום בכנס בר"ג, קטע את דבריו במחאה על ייקור תעריפי הביטוח של הרכבים הדו גלגליים, והאשים אותו בשיתוף פעולה עם חברות הביטוח.
אחד האנשים שישבו בקהל קטע את דבריו של שר האוצר וקרא לעברו: "יש לך שיתוף פעולה עם חברות הביטוח ועם הממונה עליהן, שדואג לחברות הביטוח, אז מה אתה מספר לנו שטויות? אתה דואג לחברות הביטוח שהרוויחו מיליארדים רק מדמי הביטוח".
שטייניץ: "הרי לכם דוגמא לבריונות"
מארגנת הכנס קראה לנוכחים לשמור על השקט ולכבד את שר האוצר, אך המפגין המשיך בשלו וקרא: "השר לא מכבד אותנו! קודם כל שיכבד אותנו". בסופו של דבר פונה המפגין מהאולם תוך שהוא צועק "זה חוסר אחריות לתת לפקיד לנהל את אוצר המדינה".
לאחר שהשקט שב לאולם, ניצל השר את הבמה וציין שהוא נגד אלימות מכל סוג שהוא. "גם חסימת כבישים היא בלתי נסבלת במדינה דמוקרטית והיא פוגעת בציבור", אמר שטייניץ וציין שמשרד האוצר לא ייכנע לחצים מכל קבוצה כזו או אחרת.
בהמשך התייחס שר האוצר למצב הכלכלי, וציין שבשבעת החודשים האחרונים חל שיפור במצב המשק הישראלי. "אנחנו נמצאים בתחילתה של התאוששות כלכלית", אמר השר.







חדשות







= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון














