גולן טלקום מציגה: סלולר ללא הגבלה ב-49 שקל לחודש
התחרות בשוק הסלולר הביאה את חברת גולן טלקום להשיק מבצע חדש, במסגרתו הוזילה את חבילת "הסלולר ללא הגבלה" ל-49 שקלים בלבד. החבילה מיועדת למתניידים חדשים והיא באה על מנת להאיץ את קצב הצטרפות הלקוחות לחברה

מהלך דרמטי של גולן טלקום: חברת הסלולר הודיעה על מבצע חדש במסגרתו היא מפחיתה את מחיר חבילת "סלולר ללא הגבלה" ל-49 שקל לחודש בלבד. המבצע יימשך 6 חודשים והוא יהיה בתוקף עד 21 בינואר 2013.
במסגרת המבצע תציע החברה את כל החבילה המלאה שהיא מספקת היום, כלומר חבילת שיחות, הודעות, שיחות לחו"ל חינם ל-53 יעדים וגלישה ללא הגבלה (3 ג'יגה) שעולה 99 שקל, ומטרתה היא לצרף לקוחות חדשים למעט 140-130 אלף שגייסה עד היום.
החבילה מיועדת למתניידים חדשים והיא באה על מנת להאיץ את קצב ההצטרפות לחברה. המבצע של גולן טלקום הנוכחי בא לאחר המבצע הקודם במסגרתו העניקה 4 חודשים חינם לבני משפחות (עד 5 קווים חדשים ללקוח).
