חייל צה"ל: אלמוני תקף אותי וגנב לי את הנשק
חייל דיווח כי גבר זר שבר בקבוק בירה על ראשו ברחוב דגל ראובן בפתח תקווה, וחטף ממנו את נשקו האישי. החייל נפצע קל, התוקף נמלט. המשטרה הגיעה למקום בכוחות גדולים ופתחה בסריקות
בשעות הערב הגיע החייל לתחנת המשטרה בפתח תקווה וסיפר כי בעת שהלך לתומו ברחוב דגל ראובן בעיר, ניגש אליו לפתע גבר זר ושבר בקבוק בירה על ראשו.
לטענתו, התוקף אף לקח ממנו את נשקו האישי וברח מהמקום. כתוצאה מהתקיפה נפצע החייל קל בראשו, אך לא נזקק לקבלת טיפול רפואי.
במשטרת פתח תקווה החלו לחקור את נסיבות ועורכים סריקות נרחבות במטרה לאתר את התוקף. במקביל נבדקת גרסתו של החייל.
החייל שהביך את צה"ל
בחודש אוגוסט האחרון הוגש כתב אישום נגד רב"ט לואיס מסקוטה, שהודה כי גנב את כרטיסו של הרמטכ"ל, האלוף גבי אשכנזי מלשכתו, ושלושה כלי נשק מבסיס הקריה שבתל אביב.
עוד לפני הפריצה ללשכת הרמטכ"ל הסתבך מסקוטה בגנבת אקדח ושני רובי אם-16. באחד המקרים תקף חייל, אח שכול, ופצע אותו באורח חמור.







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון














