זמן קצר לאחר שהודיעה יו"ר קדימה ציפי לבני על כוונתה לקיים את הבחירות לראשות המפלגה בסוף חודש מרס, ח"כ שאול מופז הודיע על כוונתו להתמודד מולה ותקף את התנהלותה.
"על מנת לשנות את שיטת הממשל יש לשנות את השלטון בישראל", הוסיף מופז. "על כן אני רוצה להודיע את ההודעה הבאה בעקבות הבחירות הפנימיות ולומר: היום החל המסע להחלפת נתניהו, ואני הולך להוביל את המסע הזה. ראשיתו, הוא החזרת ישראל למסלול הנכון החברתי והציוני".
בשעה 10:30 תכנס יו"ר האופוזיציה מסיבת עיתונאים ובה תמסור את ההודעה באופן רשמי. המתמודד היחיד שהודיע על כוונתו להתמודד מול לבני על ראשות המפלגה הוא ח"כ שאול מופז. חברי הכנסת מאיר שטרית ואבי דיכטר, שהתמודדו בפעם הקודמת, טרם הודיעו על כוונתם להתמודד מולה.
בכנס שנערך הבוקר, נשא ח"כ מופז דברים בפני 200 תלמידי כיתות י"ב בנושא שינוי שיטת הממשל, חוק טל ועניינים נוספים שעל סדר היום.







חדשות




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון
















