N12
פרסומת

דיווח בירדן: ג'ון קרי יודיע על קיום פסגה מדינית מרובעת בעמאן

האם מאמציו של מזכיר המדינה האמריקני יישאו פרי? העיתון הירדני א-דוסתור מדווח היום שג'ון קרי צפוי להודיע על פגישה מרובעת בעמאן לחידוש המשא ומתן בין ישראל לפלסטינים

חדשות 2
חדשות
פורסם:
קרי ונתניהו
צילום: משה מילנר לע"מ
הקישור הועתק
קרי ונתניהו
בדרך לחידוש המגעים? | צילום: משה מילנר לע"מ

מזכיר המדינה האמריקני ג'ון קרי צפוי להודיע היום (ש') על כינוס פסגת שלום מרובעת שתתקיים בירדן בניסיון נוסף להצית מחדש את המשא ומתן בין ישראל לפלסטינים - כך מדווח היום העיתון הירדני "א-דוסתור".

על פי הדיווח בעיתון הירדני, הפגישה שאמורה להתקיים בעמאן בין נציגים ישראלים, פלסטינים, ירדנים ואמריקנים נועדה להיות נקודת הפתיחה בדרך לחידוש המגעים.

קרי נמצא במזרח התיכון בימים האחרונים והוא מקיים מסע דילוגים בין ירושלים לרמאללה וכעת הוא נמצא בעמאן - שם כאמור הוא צפוי להודיע על היוזמה המפתיע.

אמש פרסם פרשננו אמנון אברמוביץ' ב"אולפן שישי" כי ראש הממשלה נתניהו ויו"ר הרשות הפלסטינית מקיימים שיחות טלפוניות על בסיס קבוע. לא ברור בשלב זה מי אמור לייצג את ישראל בפסגה שתתקיים בירדן, אך השיחות בין השניים מוכיחות כי צעד ראשון להפשרת היחסים כבר נעשה.