הקצין וחבריו הקרובים יצאו לחגוג את הרגעים האחרונים של אפרתי כרווק. התפריט מוכר וידוע: הרבה מאוד משקאות חריפים ולא מעט חשפניות. הם התחילו בפאב בהרצליה, שתו עוד ועוד ולאחר מכן עברו למועדון החשפנות "הפוסיקט" בצפון ת"א. את הערב הסוער סיימו במסעדת הקרנף בעיר.
אתמול קבע הפסיכיאטר המחוזי בת"א כי המאבטח לשעבר כשיר לעמוד לדין. "חוות הדעת מצאה שאפרתי אינו סובל מסטייה מינית כלשהי, ומהבחינה הזו הוא נורמטיבי", סיפרה עו"ד קרן נהרי. ביום חמישי צפויה להתקבל החלטה בעניין מעצרו עד תום ההליכים, ובית המשפט עתיד להתחשב בהחלטתו בחוות הדעת שהתקבלה.
"הגיע לסיפוקו - וניסה להימלט"
בעודו אוחז בצעירה הפשיל אפרתי את מכנסיו וניסה לבצע בה מעשה סדום ואונס. הצעירה המשיכה לצעוק לעזרה ובתגובה לכך היכה אותה עד שהכרתה התערפלה עליה. "הנאשם הגיע לסיפוקו", נכתב ותואר כיצד עד הראייה שהגיע למקום הפריד בין השניים.
אפרתי, כך עולה, ביקש מאחד האנשים שהגיע למקום כמה דקות להתלבש, ואז קפץ לנהר הירקון במטרה להימלט. בניסיון להימלט מאלו שהיו בעקבותיו, שחה בנהר מגדה לגדה. הוא הסתתר בשיחים, אך אז הגיעה המשטרה ועצרה אותו.
סרן ארז אפרתי: מהילדות בעפולה ועד אבטחת הרמטכ"ל
אבטחת הרמטכ"ל לא הייתה התחנה הקרבית הראשונה בחייו של החשוד. אפרתי שירת כלוחם מן המניין ביחידת דובדבן, אליה התגייס בשנת 1998. "הוא היה לוחם כשאר הלוחמים", אמר מקורב לאפרתי ששירת איתו ביחידה. " הוא לא בלט במיוחד- לא לטובה ולא לרעה- לוחם רגיל".
עם שחרורו מהצבא התגייס אפרתי ליחידה לאבטחת אישים של השב"כ, המאבטחת אישים מהעולם הפוליטי, אך לא הצטיין והועבר ליחידה המאבטחת את הרמטכ"ל.
החברים עדיין מתקשים לעכל
חבריו של אפרתי עדיין מתקשים להאמין שהבחור הסימפטי שהם מכירים אכן חשוד במעשים המיוחסים לו. אחד מחבריו ביקש להדגיש שמרבית מקורביו נמצאים תחת סיווג בטחוני ולכן לא יכולים להתראיין בתקשורת לטובת חברם, אך סיפר שהוא אדם רציני ומסור, שאוהב את בת זוגו וחיכה בקוצר רוח לחתונה.
גם לאחר התאמת ה-DNA בין הזרע שנמצא על בגדיה של הנאנסת לזרעו של אפרתי, הקפידה בת זוגו להתייצב לצידו ולהגיע לדיוני הארכת המעצר בעניינו. באחד הדיונים הקודמים אף הגדילה בת הזוג לעשות ושלחה לו "נשיקות חמות".
"לרוע המזל לא הצליחה להתניע את רכבה ולנעול את הדלת. לפתע הגיח הנאשם, פתח את דלת הנהג של הרכב וגרר את המתלוננת החוצה בחוזקה", נכתב באישום. בשלב זה, כך על פי כתב האישום, המשיך אפרתי לגרור אותה ואיים עליה שאם תצעק, יהרוג אותה.
פרשת האונס בנמל ת"א - סיקור מיוחד:
פרקליטתו של מאבטח הרמטכ"ל: החשפנית שיחקה את 'משחק החתן'
מה עשה מאבטח הרמטכ"ל לפני ניסיון האונס?
צפו בשחזור של עד הראייה המרכזי לאונס בנמל ת"א
ארוסת המאבטח מתעקשת: "ארז חף מפשע"
ה-DNA של הקצין החשוד באונס בנמל ת"א תואם לממצאים על גופה







חדשות











= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן


אתר זה פועל כחוק ברישיון














